ÖJ

Nu fattar jag ingeting, någon som kallar sig "the one and only" vill att jag ska fota personen i fråga istället för mig själv. Vadå "the one and only"? Det är ju jag som är the one and only! Antingen blir det mig själv som fotas eller Roffe för att så pass lite inspiration har jag.

Vem är det som håller på att tramsa sig?

MONSTERRRRR





MJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jag vill lyssna på max500 och mitt i natten cykla det fortaste jag kan till dig.

IRRI

Just nu är jag väldigt irriterad på att varken enter eller esc funkar på msn. Men vad gör det när det inte är många alls som snackar med mig på msn? Nej det gör ju inget alls. Men det är sjukt frustreraned när man varje gång ska skicka iväg ett meddelande och trycker på enter tjuttioelva gånger men det inte funkar och måste trycka med musen, helvetet så mycket problem det skulle vara. Nejmen seriöst nu, tänk på barnen i afrika som inte ens får någon mat. Jag har ju tillochmed chips,cream cheese chips, som jag inte betalat själv, det är ju så mycket godare då.

En annan grej, eller nej många grejer, som är sjuuuukt irriterande är:
1. Min mobil fungerar ej, jag var en idiot och råkade tappa den i toan igår. Jag vet, sjukt klantig......
2. Min väska gick sönder när jag gick hem från stan inatt. MIN FAVORITVÄSKA, som redan var lite sönder iofs men den har alltid varit min favvo oavsett om den var sönder eller ej, den var kung! Ska sy ihop den eller något, den får fan inte lämna mig nu alltså.
3. Vädret! Vad fa-an ska detta föreställa? Regn? Vatten? Dusch? Nej jag vet inte vad, men irrrrrrriterande är det minst sagt, speciellt om man går hem från stan mitt i natten helt ensam. Inte okej. Inte okej någonstans faktiskt.

Nej, nu är det slut på klagandet och gnällandet tror jag bestämt. Jag vet att jag är sämst i denna värld på att blogga men vad gör man? Nej, man gör inget alls utan man bara skriver när man vill då man är onykter och man kommer på konstiga saker. Neeee nu vet jag faktiskt inte vad jag snackar om men jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga ut bilder, för det var ju faktiskt därför jag skaffade den här bloggen. Inte något jävla trams-skrivande om hur jag mår och känner och tänker. Nej för nu ska jag få inspiration från någonstans och fotafotafota och lägga upp sköna bilder.

Nu är det dags att sluta skriva massa strunt och sova skulle man kunna tro, men nej jag ska inte sova. Inte än i alla fall!

FAN

Jag somnade. Och vaknade för en timme sedan ungefär. Det blev inga scones, jag som hade sett fram emot det!

SOVA?

Det här är det jobbigaste jag vet. Klockan är på tok för mycket för att vara vaken, men jag kan inte sova. Och om jag skulle gå och lägga mig nu skulle jag ändå vakna klockan 17 imorgon och det skulle bli samma visa igen. Ond jävla cirkel detdära. Det känns ju också väldigt tungt att inte sova överhuvudtaget. Det finns inget man kan göra heller, torrentz är så segt att jag vill skjuta mig i skallen. Om jag får välja skulle jag vilja:
1. Filmen jag ska se är hemladdad
2. Jag skiter i att sova och bakar scones och gör varm choklad kl09
3. Jag blir inte trött under hela dagen eller kvällen
4. Dricker öl med mina vänner hela kvällen och natten

Nu när jag har sagt så, bestämmer jag att så ska det bli.

DET VAR EN GÅNG...

En onsdag, och mer än så behöver man inte säga eller skriva för den delen.

Adjö

TJEJOR


Mimmi och Rosanna var på besök en kväll i juli

ELLEROK

Eller okej, obrydd var väl att ta i och kändes lite dumt faktiskt. Klart det känns tråkigt men det känns bättre än vad jag hade trott i alla fall, och det är ju skönt. Men nu ska jag inte älta detta!!!!!!!

Det var just precis såhär jag inte ville att min blogg skulle sluta. Massa trams.......

OJ

Nejmen seriöst nu! Oj vad gott det kan vara med mackaroner att man lever på det i flera dagar i rad och inte blir less. Och oj vad skönt det kan vara att vara obrydd ibland, ja det känns helt klart skönt nu. Faktiskt!

BLA

Bläääääää. Ont i huvud och överallt......


MEN jag är väl van med sådant, jajaja vad trevligt igen och igen och igen.

MEN JAAAAAAAAAAADÅ

Inte en chans att klockan är halv åtta nu?!

En grej jag konstaterat ikväll är att man känner sig som en datasekreterare(eller något liknade som jag inte kommer på ordet på) när man trycker jättehårt och bestämt på tagentbordet. Speciellt om man anväder sig utav en bärbar dator. Det  är mycket intressant och braiga grejer som hänt ikväll. Eller hur var det nu....? En annan grej som är bra är öl. Det tyckerr jag iallefall. Det du tycker är en annan fråga som jag inte bryr mig ett skit om. Sådetså! Nu är det nog av det hära tramset. Kanske dags att styra upp att fotografera, MEN jag har ju ingen bra inspiration just nu. Det sög ju lite. HEJDÅ.

BATTTTMAN

Nu är det varmt som en bastu. Kanske inte okej med en bärbar ändå. Eller jo, det är det ju men kanske inte under täcket nu på morgonquisten.

Dags att sova, snart tar batterierna slut på den bärbara (jag lånar!). En till dålig grej med bärbar. Batterier.

PUNG.......T

Jag vill ha en bärbar dator okej????
Ge mig en nu punkt.

RSS 2.0