spybilliga resor


Haha alltså vaaaaa...

gubben


28mars

Käkade lunchbuffé på Eastern Palace med ett gäng tjejor idag, mycket gott och trevligt. När jag kom hem beställde jag ett patronbälte (asmetal, javet), nitar som man kan pyssla med och en guns n roses patch. Ska kanske köpa lite tyg på stan imorgon och göra om lite kläder någon dag framöver.


En jävligt bajsig sak som jag märkte idag var att mina byxor gått sönder på något jävla vänster, helvetet. Köpte dom ju nyss!! Gråter blod för att jag måste köpa nya, aldrig att man ska få ha ett par hela byxor.

helgen

I fredags åt vi middag på Peppe's, mycket gott dock lite dyrt. Jag tog en ceasarsallad.(för att det var ett av det billigare alternativen hehe)




Sedan drog vi till Emma för att förfesta.



För min del slutade det med att jag drog till Olles, sedan Pipes och efter det carlshem en sväng. Inte så bra idé att försöka ta en genväg över ett isberg. Mina ben är åt helvetes blåa nu....



Lördag då? Började med att jag och Andreas satt hemma med mamma och pappa och såg körslaget och drack öl. Det var trevligare än vad det låter. Sedan for vi till Olles för att kolla när Fredrik spelade, fan vad bra dom var! Jävulskt skön stämning också!!!


24mars

Inatt drömde jag att jag blev stucken med en kniv i ryggen och sen spydde jag blod. Not nice.

Lite tråkigt jobbsnack, men, i veckan var det tänkt att jag skulle jobba måndag och onsdag. Slutade med att fick jobba både tisdag och idag också. Plus att igår fick jag börja två timmar tidigare än tänkt. Pening. Och imorgon kommer lönen, yes! Ska fira att Elin är hemma på besök, även Malin är fortfarande kvar så det blir reunion med ALLA Rödängare, feeeett.

utkastad

Sitter och dricker cola och väntar på att Andreas ska duscha klart. Sen ska vi till syrran på inflyttningsfest fast egentligen kan man kalla det utflyttningsfest för hon försöker hitta ett hus att hyra istället. Efter in/utflyttningsfesten blir det att dra på Krogenkrogen för att se på några spelningar. Är fan taggad, dock bakis lika an animal....




Igår var vi på Corona och jag blev utkastad för första gången i hela mitt liv. När jag kom ut meddelade jag mina kompisar såhär via sms: "Jag blev utskickad för jag blev för full. Tydligen. Vet inte om det var rätt eller fel men jag hatar Corona." Fuck Corona säger jag!

eva och adam

Nu när jag ser på Big brother slog det mig att nicky sthlm (eller vafan han het) påminner mig om jeremy från Eva och Adam. "Ah, jag har ätit massa konstiga saker typ kackerlackor, grodlår osv. Har ju bott på många ställen blabla" haha... bara jag som tänkte på det?

swedbank

Nyss när jag skulle föra över pengar till mobilen via internetbanken såg jag att den där jävla swedbank-ankan har ju fan snygga glasogens...


17mars

Idag kommer Malin hem, wöwö! och imorgon blir det fest för att Malin är hemma och för att Jeppe drar till Norge.

Bild från annandagen


Nu ska jag till syrran för att fira hennes kille som fyller år idag.

srf

Sitter och lyssnar på Swedenrock-listan på spotify. Heeeeelvetet så jävla kul och king det kommer att bli. Ska kanske ta mig någon kik på sweden rock tv och tagga ännu mer.



bralls

Nu har jag fixat och donat lite här som ni kanske ser. Kanske blir någon roligare header någongång om jag orkar...

Funderar på att köpa dessa byxor när jag får min fetlön. Vill som ha ett par skinnisar (men inte dom från hm, som alla har och som inte har fickor. byxor utan fickor är fult, ok?)


Det var typ dåliga bilder men jaja, what the hell...

lilla uppkörningen

Idag hade jag alltså lilla uppkörningen. Trodde det gick asbra tills mannen börjar ta över asmycket och gasar åt mig och när vi är klara snackar han om att jag är stressad som satan, typ. Där tappade jag hoppet om körkortet inom snart framtid. Även om han sa att jag var bra på vissa grejer så tog det hårt när han sa det som jag var mindre bra på. Helvete.... Och efter det har väl dagen sugit.

SLADD

lol, hittade den när jag böjde mig ner från stolen. kan inte ha varit bra på att leta innan

utmaningsvecka

Nu ska jag vrålleta sladden.

Och idag börjar ju Mollys utmaning - man ska använda kläder som bara ligger och chillar i garden, för man har säkert något fint längst nere i en vrå. Så idag har jag på mig ett linne från Monki som jag köpte somarn 09 tror jag bestämt. Även en lila kjol som jag gjorde till skolavslutningen i första gymnasiet, typ. Kryddar till med en leo-scarf som jag köpte från hm's katalog för några år sen som knappt blivit använd. (har även nå gammtights och en kofta)

colaaaaaaa

Jävlar vad ni gissade på mycket haha. Det var varken 20 eller 37 flaskor. Det var bara, eller ja bara och bara, 12 styckna. Varav en var en julmust. Det var alltså 1,5- och 2-liters flaskor jag hade, inga fjuttisar.



Nu är det solsidaaaaan, fred

cöcacöla

Ni som känner mig vet att jag är en cola-missbrukare. Idag tänkte jag: fan, kanske ta och kolla hur många colaflaskor som ligger och skräpar på golvet mitt. Någon som vill gissa??? (ett måste för dig, olli!)

sladdjevel

Måste hitta min jävla sladd till min mobba (mobba: något min körskolelärare sa till sin mobil - kul tyckte jag). Angry grrrl

9mars

Tröttare än döden... har nog som mest sovit 6 timmar per natt den här veckan. Måste fan sova mer inatt i och med att jag jobbar till 16:45 imorgon - det tar på att jobba med kids.

kikar på Sveriges mästerkock i denna stund och efter det blir det en promenad om det inte är sämst väder. Jag och Andreas här nämligen börjat promenera en timme varje dag. Ser väl hur länge man fortsätter med detta och om det blir något resultat.

kände mig tvungen till en liten update. (även om det jag skriver om känns fett ointressant)

house of metal

I helgen var det alltså House of metal. Trots att det inte var något band som jag hade sett fram emot skitmycket så var det jävligt kul ändå! Bara man har öl brukar det mesta funka.

På fredagen förfestade jag och Andreas hemma hos mig, blev väl inte så mycket till fest men ändå... När vi anlänt till folkets hus såg vi Dark tranquillity - stod längst fram, blev jävligt förbannnad för det var en liten cunt som trängde sig brevid mig. Hon klöste mig och headbangade som ett cp så jag fick hår i ögonen. Men jag envisades om att hon INTE fan skulle få tränga ut mig, så jag höll ut. Resulterade med att jag fick skit ont under brösten och när jag skulle betala en öl med mitt visa skakade handen så jävla mycket för jag hade ansträngt mig att hålla fast i gallret. Sjävla spelningen var jävulskt bra faktsikt! Fick mig en kram av självaste Mikael Stanne (sångaren) under spelningens gång. En annan cool grej var att en dövtolk (säger man så?) tolkade alla deras låtar.



Lite bilder från fredagens "förfest".


På lördagen blev vi fler som var med på förfesten. Alex, Jon, Sebbe och Lars hängde också på. Vi började hemma hos Alex med bärtz och vin - mycket trevligt! Hade inga direkta planer på att se något speciellt under lördagen och det slutade med att jag inte ens vistades vid någon scen, förutom Äpplet där dom spelade covers. Jag höll mig till ölen under hela kvällen.

Efter 11 kom Jenny med vip-band till mig och Andreas, men han sket i att gå till vip-baren så jag gick dit själv. Träffade några sköna typer och rätt som var så var kvällen slut. Råkade hamna med på någon film för någons musikvideo (eller vad det var). Vill verkligen inte se den med tanke på hur drunken jag var. När vi stod utanför folkan bestämde vi oss för att gå till Hotellet där det i vanlig ordning är efterfest. Dock att vi inte hittade det där toköset vi ville men det fick duga ändå, blev full som en gnu och var hemma vid fem.


Tack för en sjukt roligt helg!

ida von helvete

Hade ju födelsedagsfest för typ en månad sen. Så nu kommer lite bilder från det, dock inte mina egna bilder men...
Fick 11 chipspåsar (11x500gr)

RSS 2.0