Lesraaaa

Igårkväll drog jag på scharren (nykter) och kikade på lesra. Riktigt jävla bra var dom, och vilket tokröj! Hade planerat att det skulle bli en tidig kväll, men som vanligt blev det sent... Somnade väl efter 2 någongång. Och det fick jag minsann äta opp idag. Jävla skit att man aldrig lär sig!

Efter att ha jobbat i några timmar idag känner jag mig överkörd. Huvudvärk of doom och trött som ett as. Blir att ta sig en powernap nu. Peace!


Tjopping

Ja, nu har jag alltså kommit hem från Laos/Thailand. Hade det skitbra och skulle helst velat stanna kvar där... Man blev mer och mer sugen på en längre trip. Men vi ser väl! Nu tänkte jag ba visa lite jag shoppade i utlandet. Om det någon är intresserad hehe


OBS

Igenom ett berg mena jag! Går inte att redigera inlägg via mobilen... Full osv


Hej

Hej blöggen. Idag har vi åkt båt igenom en tunnel. Sen blev det öl på restaurang och sen mera öl på en pub med några svenskar. Och sen rom och cola (plus mera öl) hos grannen. Imorgon blir det att fara och kolla vart pappa jobbar, och sedan dra till vientiane. Nu är jag full och ska sova. Hörs!


Wöööö

Gårdagen bjöd på jobb till kl10 för att sedan bege sig till Olles för några pilsner. Just nu slötittas det på James Bond med en sovandes karl bredvid mig. Har städat hela kvällen och väskan är nästintill fullsmockad och jag har inte packat klart än, panik! Men i övermorgon får jag träffa mamsen och papsen!


RSS 2.0