BUBBAS




ACTING LIKE A MANIAC



GRATTIS





22 årsdag i fem minuter till!

NOMNOM

Oj. Kom på mig själv ikväll att jag blir töntigt glad när jag ser idol. Speciellt när Calle eller Erik är med. Så nördig är jag. Samhälls är klart nu, men svenskan är en annan femma.


THE ENDING IS JUST A BEGINNER


Jag är så jäva less på det häääääär. Jävla skola. Jävla plugg. Orken finns ej och nu måste jag börja med talet och samhällskunskapen, jävla sämst alltihop. Jag vill ta studenten nu.

EXPLORER

Okej, jag hatar internetjävlaexplorer. Bloggen ser cp ut med explorer men helt ok ut med mozilla. Så nu orkar jag inte meka mer!

YEAHHHHHHH




MASKERAD







TKU

JA, det är sant. Jag ska se The Kristet Utseende den 9 oktober på Scharinska. Jag är så jävla taggad!

Imorgon fär jag te fjällen för att fira farmor. Kommer hem söndag då kanske jag orkar gå och hämta laddaren och styra upp.

AAAE

Jag känner för att göra om här på bloggen. Något jag upptäckte härom dagen är att min header kanske inte syns med explorer? Det vore ju lite dumt eftersom jag haft den sen i april, minst. Så det ska det bli ändring på!

OCH jag är sämst och latast i världen som inte orkar gå och hämta min kameraladdare, och just NU vill jag fota jättemycket och blogga jättemycket. Jag är sämst. Ibland.

piiiiiiz

HUNGRI

Nu är jag hungrig och det är länge kvar tills det blir frukost. Måste sova bort hungern.

Ps, idag har jag fyndat jävel!!

Ps2, varför finns aldrig det man vill ha när man väl tar sig tid till att leta och har pengar för det? Kan någon svara på det, tack.


RÄDD

Var nyss med om det läskigaste någonsin. Strömmen gick. Jag slog igång den, såklart. Efter några minuter senare gick den igen. Och igen. Och igen. Det blev kolsvart i hela huset och det började knaka nå jävulskt i väggarna. Först blev jag inte så rädd, men efter att det hände gång på gång blev jag liiiivrädd. Tänk dig, helt ensam i ett relativt stort hus och det är kolsvart. OCH alla jag försökte få tag på vägrade att svara på mobilen eller vägrade ringa upp. En kompis som jag fick tag på sa: Alltså, kan du ringa någon annan för jag är liksom på fest... VADÅ PÅ FEST?! Jag håller fan på att dö av rädsla här hemma. Svin. Önskar ändå lite att åtminstone Roffe var hemma. Eller varför inte hela min familj?!


VIP


VIPgalan09
Josefine, Jag, Evelina, Josefine


Lånad bild från josefine

OLDIE

Jag vill färga mitt hår mörkbrunt, just like the good old days...


2006

JUST DANCE

Renmarkstorget, imorgon, 14:45

Gonna be okay! Får man hoppas...

RSS 2.0