PS

Justja, jag har ju fått min studentklänning nu. Det är skitfin men lite kort. Alla har något emot den känns det som, eller min familj i alla fall. Mamma och Jenny påpekade att den var rosa, och att jag kommer vara den enda som är rosa och alla andra är vita = jag kommer se utstött ut. What the hell säger jag, jag skiter i det, jag är fin ändå mmkay? Och Jenny sa: Lägg dig på bordet, du ser ut som en bordsduk. Jaha?! En bordsduk? Kul då.

PRUUUV

Jag är så jävla deg nu. Har pluggat från klockan 22:00 tills nu, god damn i'm good. Ibland. Längesen jag pluggade såhär mycket inför ett prov... Bara jag inte försover mig imorgon, då äter jag upp mig själv och spyr upp mig själv. Nu ska jag försöka sova och sedan vakna pigg och taggad på prove.

Alltså så. jävla. skön. karl.

FADETOBLACKYYY


STYR UPP

Nu har min syster hjälpt mig att göra ett pluggschema. Dags att styra upp! Kommer alltså inte ha något liv framöver, så vi ses i början av juni i guess. Men nu är jag bakis som en jude och ska försöka peppa mig inför att göra klart näringsläraskiten. PEACE OUT

STEK




Linnea
hade fest i sin stuga med tema "ops, jag har hamnat fel". Då var jag och Evelina stekare som egentligen skulle till stureplan men hamnade i skogen.

ROSKENROLLMUSIS




Maria styrde födelsedags-rock-förfest och jag var... mig själv? (fruktansvärt ofager på bilderna menneee woah hårdrock!)

EVELYN




Inflyttningsfest hemma hos Agnes var det tema film och jag var Evelyn från Pearl Harbour

SANDY



Halloween-09 var jag Sandy från Grease. Sämst bilder men...

SÖMNLÖSA




Om man inte kan sova kan man rita.

SLASH



Ligger och lyssnar på slash's soloalbum och det låter jäla bra ska jag säga dig.

MUSSE




Två av mina bästa kompisar hade 18årsfest med tema barnkalas. Då bestämde jag mig för att vara Musse Pigg.

THEREDQUEEN




Igår var jag på maskerad och var The red queen från Alice i underlandet. Folk har påpekat att jag ofta går på maskerader och att jag satsar somfan. Klart man satsar, maskerader är ju kung! Ska nog göra ett inlägg med mina karaktärer genom tiderna från maskerader.

RSS 2.0