FUCkKkKkATTER

Jag som har varit arbetslös i tusen år och har väldigt stort behov av pengar blev väldigt, vädligt glad idag men ledsen lika snabbt.

Såhär var det:
En kvinna från Umeå kommun ringde mig och sa att jag var uppskriven att jag var intresserad av att jobba som personlig assistent. Just då kände jag hoppet! Men sen, "har du körkort?" Nej, det har jag inte. MEN det kanske kunde ordnas ifall den personen man skulle ta hand om inte var i stort behov av att åka bil någonstans. MEN SEN(!!!!!) "Och du får inte vara allergisk mot katter, för hon har två katter" Jag är allergisk mot katter....... Fuck my life, hatar katter. Eller allergi i största allmänhet. Åh, trodde jag var räddad, men nej.
Ps, ikväll när jag och Andreas var ute och gick i Holmsund såg vi en hare. Eller så var det en jävla katt som borde skjutas.

:(

Min dator vill inte vara min vän. Så vi ser väl hur detta kommer att sluta. Om mina bilder försvinner tar jag mitt liv, det är ett som är säkert. Har bilder från 2005 och framåt så att...

Jag är monstertaggad på Fångarna på fortet förövrigt! och imorgon kommer Ollibaba hit, long time no see!

De va de, herå

TORTYR

Nu är det såhär att när min egna dator vill vara min vän igen ska jag styra upp någon annan design på bloggen.

Tills vidare kan man lyssna på bra musik tex


ALABAMA

Nu är jag här igen!

Det gick inte så jäääla bra igår. Somnade nog inte förns klockan halv8 på morgonen... Börjar gå tillbaka till mitt "gamla" liv då jag vände på dygnet som satana. Det blir lätt så när man måste sova ensam och man har en dator.

Det bästa, nästan det bästa, som finns är att få sova i en renbäddad säng. Eller säger man nybäddad? Aja what the hell, man fattar. Jag bäddade nämnligen sängen för sisådär en 30 minuter sen, skönt!

Planen för inatt är att försöka somna tidigare än igår, för imorgon blir det gomat på droskan med familjen plus mina systrars respektive, även min gubbe hänger på.

Nu ska vi se hur det går med att posta det här inlägget medtanke på att internet håller på att kuka ur som helvetet själv.

Jamenjamen, hare så kult på restaurangen HEJRÅÅÅÅÅÅÅ

HOJA

Fick ba lust att skriva lite. Jag undrar vilka få som fortfarande kollar in här, kan ju inte ha mycket för sig. Det svider i ögena men jag vill inte sova. Bjas. Jag är inge bra alls på att blogga, kanske ska ta bort na helt eller börja om på ny kula. Fast nä, jag sitter ju nästan aldrig vid datorn så det är nog inte idé. Eller, vi ser väl.

Lyssnar på Manowar i min nästintill obäddade säng med lampan på! Är inte van att vara ensam på natten, och har nu märkt att det är jääättemörkt om man har lampan släckt. Hösten är på gång, blä.

Nu får det vara enough! Ska lyssna vidare och sedan sova om jag vågar.

PEACEEEEEEE


RSS 2.0