BLÄ

Jag är så sjukt hungrig att jag mår illa. Har försökt fått i mig lite mackaroner - gick sådär. Nu ska jag ta mig en liten powernap innan dansen.

Ps, iiiiihhasfapdofa.

!!!!111ETT

Komma-ihåg-lapp till mig själv:
Lämna in dator till teknikerna imorgon så att de kan fixa bort virusskiten.

LESSLESSEN

Har en konstig känsla i magen. Vet inte ifall det är en bra eller dålig känsla... Jättejobbigt men samtidigt jätteskönt, vet liksom inte vad som hände?

Jag vill inteinteinte inte acceptera läget. Vill kunna göra saker ogjort och leva i det förflutna, med dig. Jag saknar dig och det är så jobbigt att man nu i efterhand inser hur dum man var som inte tog tag i saker.

Plus att jag har så sjukt mycket plugg att ta igen och det finns det verkligen ingen ork till när man har så himla mycket i tankarna och inte kan sova som vanligt folk.

A lot of stuff is goin on....

VAAAAA VIRUS?

Idag har min dag varit världssämst. Efter typ en timmes sömn inatt kunde det inte bli annat än sämst. Två prov avklarade i alla fulla fall, dock är jag nästan säker på att minst ett av dom kommer jag få ig på. Det bästa idag var ändå när jag och Julia stannade kvar på skolan från klockan ett till fyra för att se 500 days of summer i lilla filmsalen.

Har på något jävla vänster lyckats på virus på datorn också tror jag. Jävla sämst! Har aldrig någonsin, vad jag kan komma ihåg, fått virus på någon av mina datorer jag haft i mitt liv. Hur är det då möjligt att jag lyckas få det på en dator som inte är min egen? Antingen sämst virusskydd eller så är det jag som är sämst. Tvivlar dock på det sistnämnda.

Nu vill jag ha mat och sedan sova. Jag är lite utav en bebis idag.

SCREAM YOUR LUNGS OUT, WAIT FOR LAUGHTER

Orkar inte ens engagera mig lite i något som har med skola att göra.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

fuck off

AHHH

AAAAHOIHPFOSHFSF. Jag vill skrika. Jag vill sova och vakna av solen och sommar.

Vad hände?

MYSMMM

Sitter och myser med levande ljus i ett fuskstädat rum. Lyssnar på vad house of metal kommer ett erbjuda, låter lovande. Om inte, så blir det att dricka sig klappkanon på barområdet och umgås med sköna människor.

Laddar inför ett maraton med serier istället för att plugga, gillar det nu. Kommer hata det imorgon.



Förstår fortfarande inte att allt är på riktigt. Att bara helt plötsigt. Borta. Jag saknar dig så mycket men jag är glad över att jag lärde känna dig och det vill jag tacka för. Finaste Linn!


FINASTE



Fina du, jag saknar dig så mycket! Vill tillbaka till den här kvällen...

BRAIGA GREJER




Darling... I don't know how to tell you this, but... there's a Chinese family in our bathroom.

Så himlahimla bra film! (500) Days of Summer

ÅÅAAEEEHHHHH

Nu vill jag bara gråta. Alternativt hugga av mig armen och hoppa av skolan.
Mennnnnnn ne, det blir inte utav. Istället blir det att härda och lida och kämpa och sen får jag slippa skola och hugga av armen om jag nu vill det när vi slutar skolan, vilket jag tvivlar på.

SHULULU




Min snygga vän Rosanna


Ont i huvud, igen. Måste plugga, igen.
Vaccinerade mig idag också, hoppas inte jag är sjuk imorgon så jag missar I have a confession. Svenska natio är klarttt nu, så jävla skönt!!! Nu taggar jag paradise hotel och sedan plugg.

PFFFHBLÄ

Nu ger jag opp. Fan vad jag är less!!! Vad hände här egentligen? Inte en enda gång under hela min gymnasietid har det varit såhär mycket plugg och skit. Ganska typiskt att det är just precis nu när man är som mest less. pfojhsfh ont i huvud och trött i ögonen. Och något jag är rädd för som slog mig idag, jag har inte beställt min studentmössa än....... Simla hemskt om jag itne har någon mysse, pinsamt.. Måste styra upp MEN såg idag att dom hade tagit bort planchen där det stod hemsidan till där man beställer mössorna. WHAT TO GÖRA NU????

RINGPLING

För några veckor sen hittade jag en ring på pipes, som jag tog. Den var fan snygg alltså! Nu till det sorgliga... Jag söp bort den igår på krogenkrogen. Roligt för den som hittar den, den ska bara veta hur många som har haft den. Minst två i alla fall.

OLIV

Känns ba så himla konstigt att göra vardagliga saker såsom att blogga till exempel. Men the show must go on med dig i tankarna istället för i verkligheten tyvärr. The show must go on som så fint Erik sjöng i idol i fredags, och som Freddie också så fint sjunger. Alla saknar dig, det ska du veta! och jag vet att du är med oss, trots på avstånd.

I alla fall, Olivia var här en helg. Vi tog lite bilder...


...

Missade din minnesstund idag för jag är sjuk. Hade velat vara där. Men jag har ändå minnesstund för dig varje dag, Linn!
Jag tänker på dig hela tiden och jag saknar dig!

RSS 2.0