brännböll

Vi hette inte alls Crawl with us, utan Crawl with ME skulle det va. Personligen tycker jag att det låter bättre med us, mienmien... Det gick ändå helt okej för mig, iaf när vi spelade ute. Vi kom vidare efter gruppspel men förlorade 62-delsfinalen. Men det var nog lika bra kände jag iom att mina muskler höll på dö. Och idag är det ännu värre, helvetet i satan. Varenda muskel i min kropp gör ont. QQ stackars mig

crawl with us

Eftersom viktoria dampar om vilket lag jag ska spela med så måste jag väl säga det då, Crawl with us heter vi. Var ute och testslog osv ikväll, ibörjan kände jag verkligen VAAAAAAAA. Men sen gick det helt ok, att vara ute tror jag är min grej. Alltså i brännboll, utelag yah know. Jag tog lyra efter lyra och andreas har lärt mig hur man kastar som en man.

helvetet

och djävulskap. Vad har jag gett mig in på egentligen? Ska jag vara med i brännbollsyran med ett (typ, kanske) seriöst lag. Jag vet inte ens om jag kan träffa bolljäveln. Jaja, det får väl gå som det går... På lördag 8 på möran, kommer måsta vara vaken hela natten om jag ska ta mig dit.



Brännboll 2006, typ senaste gången jag spelade...

sömnlösa nätter

Har nog vänt på dygnet som back in da days. Igår somnade jag 6 på morgonen, hittade ett redigeringsprogram för bilder på mobilen. Så jag tog kort på andreas när han sov och mekade lite. Jättefint blev det.


monkey!!!!!!



Såg denna ikväll. Fetrulig!

Knatta

I lördags var det kulturnatta och vi började med bärs och pizza på en arbetsplats vid älven. Sedan kikade vi på Wolfman och efter det mera öl i vänortsparken, civilarna kom och sa att jag skulle beta 500 spänn, lika fort som dom sa det glömde dom bort det tror jag. KYNG. Efter ännu mer öl på Pipes drog vi och kikade på min kusin. Kvällen slutade i en replokal med massa partypeople.








PUBCRAWL

Jaaaaaaaaamen chena. I fredags var ju jag alltså på pubcrawl. 100 pers på krogrunda med en del fördelar så som, billigare öl, gratis inträde, uppdrag, tävlingar och massa annat kult. Vi började på Vita Björn, sedan Pipes, Olles och sist rockade vi på TC.

Påväg mot Vita Björn

Vita Björn

Samling på apberget

Pipes


Köpte pubtallrik på Pipes

Olles

TC


Bilderna är Marias och Pubcrawls. Anmäl er till nästa gång, som är i juli, om ni vill ha en lyckad utekväll med 100 pers.

bäst och blä

Det som jag har varit upptagen med var såklart körkortsteori! Klarade teorin i torsdags och uppkörningen i fredags, kan fortfarande inte fatta. Sjyyyykt nice ba!

Har även hunnit med att vara magsjuk/matförgiftad, tror mest på det sistnämnda dock. I och med att jag mår prima nu. Och här kommer en bild från i lördags...

11maj

Ja hejsan. Jag är lite off här känner jag... Är lite upptagen med annat kan man säga, med vad får ni veta sen. Kanske. Annars då? Jotacka fan att man är taggad på sweden rock som närmar sig fort som bara den. Har dock lite smått panik över vilken/vilka fler festivaler jag ska fara på i sommar. Antingen Peace and love, Getaway rock, Big 4, Iron Maiden eller kanske Foo Fighters... Åh gud, gief fett med pening så man kan fara överallt.

Hur som helst, så är detta en bild från helgen då vi var på Metöl on metöl och rockade våra rövar. Bilden är tagen av amanda, my ol' classmate

JUDASBÄNGEN!?

Jag älskar Lady Gaga för hon är ball och cool och får en att vilja börja dansa igen, MEN att hon är en jävla norpare gör mig full i skratt i och med älskade bängen! Även litt frustrerad... och förvirrad... 

5 maj

Ikväääääll när jag och Andreas var ute och promenixade såg vi två bisamråttor och en igelkotte. Yaho, ska styra upp kvälls-safari varje kväll, love animales..

dagens goda gärning

Idag gjorde dagens goda gärning, fick även användning av mina forna målvaktskunskaper. Det var några kidz på Minervaskolan som hade skjutit deras boll över stängslet (som är typ 10m högt) och den hamnade på bilvägen utanför, så jag sprang mitt ut i vägen för att hämta bollen och sen, gjorde jag en fin och HÖG "utspark", just like the good ol' days...



roffie

idag fyller roffe 8 år, grattisgrattis gammgubben!


holabandola

Idag har jag i princip spenderat hela min lön på roliga saker som: restskatt, förarprovs"räkning", festivalbussen och marykay-products... Fick även lära mig hur man betalar räkningar i samma veva. Kan vara bra att veta om man är vuxen och 20 år, kanske.

Igår var det sjukt trevligt! Grillning hos Viktoria och sedan lite kex och brie på det. Även ett roligt musikspel och årets första igelkotte som vi matade med ett ägg. Vet dock inte om han åt upp det men... Nu ska jag äta något gott och se bigbrother, typ.


RSS 2.0