helgen

I fredags åt jag, Andreas och Andreas syrra hos deras grannar. Självklart bjöd dem på stark mat som jag har väldigt svårt för, men det var bara att härda och äta. Efter middagen drog jag in till stan för att förfesta hos Anna. Efter det for vi till Allstar och jag blev apafull.



Det blev även alk på lördagen. Det var ett tag sen jag körde tvådagars, fan vad slitet det är kom jag på nu i efterhand. Jag bakis som ett djur hela lördagen. Vi började kvällen på hamnis och skulle se ett band som började 18:30. Men tyvärr så missade vi deras spelning för vi letade Alex's bil i typ tusen år, för vi skulle dumpa våran dricka där. Vi betalade alltså in oss (50kr) och sedan gick efter typ en kvart, fett ovärt. Efter hamnis drog vi till Haga på förfest hos Anton och efter det hamnade vi på TC. Efterfestade gjorde vi också - inte varje dag.


23feb

Idag blev jag inringd runt 11 för jobb på Öst på stan. Var väl där ca 12 och slutade 17. Skönt att fixa lite stålar! Räknade ut igår att jag kommer att ha jobbat ca 80 timmar den här månaden så det blir ju en del pengar lagomt till den eventuella resan. Imorgon ska jag tillbaka till gamla goa Ålidhem, jobbar även där på fredag.

Nu ska jag vänta tills klockan slår sju, då börjar alla dessa tv-program man ska se.

21feb

Är så jävla trött. Klev upp 6 imorse för att jag skulle jobba på Haga. (olivia, observera klockan 06:00 på morgonen!).

Nu ser jag på Big Brother och gruvar mig inför att måsta duscha sen... annars så händer det inget speciellt i mitt liv, idag var det exakt ett år sedan jag såg och träffade min gubbe <3 hehe.

Nu ska lägga ifrån mig mobilen och fortsätta kik på tvn. Hörs!

20feb

Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från i fredags, MEN, jag har tappat bort skivan som man måste installera för att kunna föra över bilder från mobilen. Fack.

Igår var vi på nå festligheter hos Sebbe, det var väl trevligt. Och idag kom mamma och pappa hem från Italien, nu slipper vi laga maten själv - iallafall en dag. För imorgon åker vi till Andreas och hans föräldrar är i Thailand, så det blir mer att känna-på-hur-det-är-att-bo-själv.

Måste börja använda min lille nikon igen istället för mobilen - bättre bilder och bilder över huvudtaget.

nu ere mat, ciao

hej rosen

Idag skulle jag ha jobbat 11-15 på ett dagis på Ålidhem. Men, de ringde halv8 imorse och frågade om jag kunde jobba 9.30-16.45 istället. Självklart ställde jag upp på det i och med att jag behöver alla pengar som går att få tag på. Funderar nämligen på att åka till London i april. Jag klev upp efter att dom ringt och gick ut med hunden, sen hann jag även käka frukost som jag typ aldrig gör.

När jag kom hem från jobbet lagade jag och Andreas lasagne och drack cola (har druckit cola varje dag från och med fredags, som Andreas sa: När vi flyttar hemifrån kommer vi typ dricka cola varje dag = feta). Påtal om den där Andreas så har vi varit tillsammans i 10 månader idag och det ska vi "fira" med lite glass senare...

Nu kikar jag på landskampen och sen blir det Svensk maffia.

...

Obehag i hela kroppen. Kallsvettas. Handsvett.
Hoppas du har det bra, vart du än må vara. Jag vet att du är med oss, fast på ett annat sätt.

RSS 2.0