B-DAYPARTEY



Tack som fan för igår! Jag hade så jävla roligt och allt ägde. Tacktacktack! Bilderna är Malins och lite roligt att jag åt en godis av godispåsen jag fick i födelsedagspresent. EN godis åt jag. Och det var en fet godispåse... Men fick fina andra presenter också så det är lugens.

PIHI




Ska snart bege mig till Rosie. iihiaigadg. Och sedan blir det att hänga hemma hos Mimsen. Det här blir nog en bra kväll!

HELGENSBRAVADER



Är råtaggad och rånerviz inför imorgon. Och inför lördag! Piihiirr

H-O-C-K-E-Y



Hockey, hockey, hockey! Satan vad spännande match som pågår just nu i denna stund. Det blir möjligen att vaka fram tills Sverigematchen också. Hockey!!!

DIS-N-EY



PA100, done and done. Nu är det bara rapporten kvar!

BETTAN



Kat Von D och Lisbeth Salander

RANDOM

En grej till!
Idag när jag väntade på bussen kom en dude fram till mig och sa: Hejsan! Tycker du om att prata? Och jag blev liksom lite ställd eftersom det inte är varje dag någon random kommer fram och säger så men jag svarade javisst. Och han började prata på som satan. Trodde först att det var något skämt eller att han var a-lagare. Men nej, det var helt enkelt en trevlig människa i våran stad. Otroligt men sant!

ONÖDIG GREJ

Jag minns en dröm jag hade i Vietnam. Det var en mysig dröm, inte något snuskigt, men mysig var den. Det var sommar och jag cyklade. Jag cyklade som en tok till dig, för jag hade ju nyss kommit hem från Vietnam och varit borta i två veckor (=länge). Du visste inte att jag hade kommit hem men jag kommer ihåg att jag inte hade meddelat att jag skulle komma. Utanför din dörr smsade jag och frågade om jag kunde komma förbi, du sa ja. Och i den sekunden klev jag in, och det såg annorlunda ut hemma hos dig. Jag klev in på ditt rum och där låg du i din säng förvånad över att det hade gått så fort att jag kom dit. Du började snacka om att du hade pratat om mig när jag varit borta och dina kompisar hade sagt till dig: Vafan, du är ju kär i henne för helvete! Jag uppfattade inte riktigt vad du pratade om då men just då sa du: Jag är kär i dig, Ida.

Gleeeeeeaghhhag. Slutältat, ja. Klart slut!

FÖRE.EFTER.



Mitt hår före och efter. Dock att man inte ser så bra på före-bilden men what tha faaaack

PS

Jag har aldrig varit såhär trött som jag är nu. Och blogg.se jävlas som fa-an! Det gör även min syster som har downsyndrome, eller man kan i alla fall tro att hon har det. Eller att hon är 4 år gammal igen. Jag vet inte vad, men jag vill inte vara släkt med henne.

PIRZING...?


JO, JAG LEVER



RSS 2.0