...

Kommer alltid minnas danspaketet med dig. Vila i frid

FRÅGA

Ska jag fortsätta med dagens rebus?

DAGENS REBUS

Gårdagens rebus var: "Jag är så jävla less på skolan" Grattis Mollyyy som svarade rätt först!

Här kommer en ganska kort dagens rebus. Lös rebusen så får ni veta vad jag gör!



DAGENS

Jag kanske inte är världsbäst på att rita men jag är däremot kung på att göra rebusar hehe...

Här har vi dagens rebus!
Lös rebusen så får ni veta vad jag är (ganska jämt)


PÄLS<3




Idag såg jag i princip likadan ut som igår, förutom att jag hade min favvonirvanatröja. Och den där skjortan är så jävla müsi! Och pälsen, så himla snygg!!! Älska päls<3...........
Nej, nu skämtar jag bara. Päls kan vara snyggt men fan inte på mig haha, ska mycket till innan jag tar på mig en sån seriöst. Den där jag har på mig är mormors gamla och jag fick lust att prova na. Vi ska nog sälja den på loppis så ifall någon är intresserad, kom till Nolia 1 november.

FIKA


Den där grejen jag snackade om i det tidigare inlägget orkar jag inte göra idag. Kanske imorgon om jag hinner.
Kanske blir en slags dagensgrej, vi får se om det uppskattas. Fikade te med digestive och såg på Oskyldigt dömd tidigare, nomie! Har alltså inte gjort klart samhällskukskapen det får bli imorgon eftersom jag slutar tolv. Har i alla fall gjort mer än hälften. Nu ska jag sova eller dö i svininfluensa eller bihåleinflammation.

Over and out, som Jenny skull sagt! (nej jag har varken svinifluensa eller bihåleinflammation, vad jag vet i alla fall)

KILLIN' ME SOFTLY

Snuvig. Ont i halsen. Ont i huvet. Samhällskunskap som måste göras klart. Känner inte peppen någonstans faktiskt. Eller jo, tyckte mamma sa något om fika nyss, woho!

Återkommer ikväll när samhällskunskapen är klar med något som kanske uppskattas av någon enstaka, hoho. Spännande mina vänner små, med ögon blå.

Enough! Fika nu, peace

MODEBLÖGGEN?



Kanske ska man satsa på dagens outfit och skit, vad sägs?...

Om man kollar snabbt ser det ut som att jag inte har någon högerarm, funneyyy. Nu blir det massa plugg och sedan bert förhoppningsvis WOAH.

Peace!!

GRRBLÄ

Sitter nu och kikar på project runway. Men egentligen vill jag se Bert men jag har liksom ingen ork att gå till mitt rum och slå igång den andra datorn. Sjukt lat, ja. PS, jag kom nästan i tid idag, YES SCORE! Nu ska jag fortsätta med det. Komma i tid alltså.

KUL att man har en hund som måste gå ut hela jävla tiden när man är som mest trött. Fack maj lajfffff.

Hörs senare. Klart slut, rådjurstjut!

ÅRETS FÖRSTA




JULESKUM!!!

INT OK

Skjut miiiiiiiiiiiig...
Sen när blev det ok att ha hundra instuderingsfrågor till ett prov? Jag skämtar inte, det är exakt hundra. Så jävla inte okej. Det är dessutom kemi. Vaffffan liksom.

LÖRDAGSSVAMMEL

Fan vad trevligt det skulle vara med en liten efterfest i närheten var rödäng nu känner jag. Dock att det inte finns så mycket partypeople i rödängsområdet these days, förutom småbarna vill säga. Men det skulle inte sitta fel. Är ganska så jättefull nu så att. Det var en konstig men rolig kväll ikväll. Började i Brännland som var väldigt trevligt och roligt (känns som att det var igår, inget illa menat) och sedan blev det Ålidhem som var chill n dill. Nu ska jag försöka tagg till utan att somna onykter och vara bakis as hell imorgon.

Peace out!

SPRUTA

Kom ganska nyss hem från att ha tagit spruta på mors jobb. Det gjorde ont. Och kul att min egna mor känner igen mig också. Jag kom in på hennes arbetsrum och var råglad och sa hej. Hon sa hej tillbaka och jag satte mig ner och började babbla på om att jag hade gått fel och skit och sen börjar hon asgarva och ba: Jag såg inte att det var du! Snacka om virrvarr i fabelland, som hon skulle ha sagt.

När jag kom hem var jag råtaggad på att styra upp med nydattan. Men, icket. Man var tydligen tvungen att logga in två gånger på skolan för att få den att fungera, jälla skitt alltso. Men det må då va.

Hörs!

SÄMST

Hur fan är det möjligt att försova sig till kvart över tolv?! Så jävla sämst. En kung grej är däremot att vi har fått egna datorer av skolan, eller fått och fått vet jag väl ej, men vi får låna. Wööööö awsuum!

Nu ska jag se gossip girl och sedan sova.

PEACE

OJOJ




Jag längtar till Vietnamnamnam. Att vi inte kommer fira julafton känns dock jättejättejobbigt. När vi först bestämde det kände jag att: Äh, det är lugnt, får ju softa i värmen all day och käka god mat varje dag i två veckor istället. Men nu känns det faktiskt lite jobbigt. Eller nej, inte lite, mycket. Men det är väl inte hela världen att inte fira julafton, speciellt inte för familjen Svensson. Eller?!

Oj, vad jag kommer att få ångra att jag inte pluggat mer och oj vad jag kommer att få ångra att jag är vaken nu.

ÅHH

JAG ORKAR INTEE-E-E.
Lär bli ett ig på morgondagens prov. Tagga. Men jag orkar verkligen inte plugga mer.

Haha jag drömde så jävla konstigt natten till idag. Drömmar är fan kung. Och när jag skulle kliva upp idag hade mitt ben, på något jävla vänster, domnat bort. Som det brukar bli med armen när man sovit på den, och man har ingen känsel i den och lever ett eget liv, i princip. Men nu var det hela benet, från typ höften och ner, så när jag skulle ställa mig upp så ramlade jag ihop och vällte ner typ allt jag hade på bordet. Jävla fan. Jag som skulle vara smidig och slå igång teven. Det var hursom obehagligt som fan, men samtidigt litt lustigt.



Gammal bild. Det var en bra dag. (Men fan vad ful jag var med blont hår.) Jättebra dag.

HJELP


Bild från fancy

Hallååååå, vad ska jag blogga om?...

TRAMS


Vet liksom inte vad jag ska blogga om...

STILL COUNTING



Funderar på att bunkra upp något gott att gnaga på och se på True blood.

Har förövrigt fått något ryck och börjat lyssna på Volbeat. Synd att man inte gjorde det tidigare så man kunde se dom på Peace and love. Får hoppas att dom kommer till House of metal istället.

SPIIIIIID



Råstor spindel, den ser dock inte så stor ut på bilden, men den var stor. Jag lovar!

PENNY

Igår blev jag litt ledsen. På Klippoteket, på ersboda satt jag och insåg att jag inte hann säga hejdå till Jenny. Och vi kommer inte träffas förns 22december. CRAZY

VAFAN

Ångest när man inte har någon aning om hur mycket pengar man har kvar på kortet. Speciellt efter en utekväll. Kul att jag har hundra kronor kvar och den hundralappen ska till Evelina. KUL att jag är pank fram tills studiebidraget (=slutet av månaden). Jaha, ska man börja hänga hemma och dega all night nu framöver eller?

DRÖM

Jag hatar när man drömmer och inte vet ifall det hänt på riktigt eller ej när man vaknar. Möh...


Nu blev jag apsugen på en dröm. Alltså en sån man äter.

TAGGA

Tagga att jag ska upp om ca fyra timmar. Fixa hår och smink halv sju. Modevisning halv två. Tagga livet, ja.

PS. TKU var så. JÄVLA. kung!!!!!!!

SPECSAVERS

Just nu är jag väldigt hongri, så det blir att styra upp nå krubb och sedan bege sig till dansskolan och sen till specsavers för att träna inför modevisningen på lördag. Är peppad nu men vi får väl se hur det känns på lördag....

IMORGON BLIRE TKU!!




Nu blir det att styra upp alla serier som kom ut igår och käka massa glass med strössel och chokladsås, nomnom.

FREDAG



I fredags blev det häng med mat, öl, idol och några klasskompisar

FANCYPARTY

Ska snart bege mig till Rosanna för att fixa mat och sedan blir det fest med tema finkläder.


YOU GOT SOME FUCKING ATTITUDE!





Haha fyfan vad detta är kod spår. Endast bilder på mig... Och pissvinbär.

Trevlig helg suckers!

MY NAME IS LUCIFER

Jag är så frrrrruktansvärt trött. Har dansat i fyra timmar ikväll, jobbigt men roligt. Imorgon blir det chill n dill med några classmates och lördag fancyparty hos Rosie. Aptaggad!!

PEYS!

DUKTI

Ville bara säga att idag har jag varit duktig och joggat/gått två varv runt rödberget. (Fråga inte hur långt det är, för det är inte så jättelångt. Men.. Ändå!)



Cp...

Godnatt!

RSS 2.0